Campanii

MoldovaECO

Campanie: Moldova ECO - Săpun natural sau din comerț? De ce trebuie să optați pentru săpunuri hand made și unde le puteți găsi

21 mai, 2018, 10:14

Alegerea unui mod sănătos de viață a început cu un regim alimentar adecvat. Nu a fost însă suficient, de aceea Cătălina Tofanica a început marea schimbare. A înlocuit detergentul de spălat, cel pentru vase și gelurile de duș cu altele mai naturale. În ceea ce privește săpunul, ajunsese la o dilemă. Cele din comerț conțineau ingrediente sintetice derivate din petrol, iar cele artizanale care le-a găsit conțineau grăsimi animale, coloranți, arome sintetice sau ulei de palmier.

multumescdoctore

Mulțumesc, Doctore! O campanie lansată de Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate

18 mai, 2018, 17:48

Vrei să spui îi spui doctorului care te-a tratat că este apreciat? Vrei să le spui şi altora de doctorii care lucrează bine şi ajută la greu? Ori pur și simplu vrei să-i spui că ai rămas impresionat de felul cum ți-a vorbit și te-a tratat? Pentru aceasta Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS) lansează campania „Mulțumesc, Doctore!”

vegan

Platforma E-Sănătate vă invită la Târgul de Post „Vegan Show” 2018. Cu ce noutăți vă așteptăm

07 martie, 2018, 11:04

Suntem în Postul Mare sau Postul dinaintea Paștelui, iar creștinii ortodocși trec printr-un regim alimentar mai mult vegetal. Oamenii spun că astfel își purifică sufletul și în același timp trupul. Cu acest prilej, dar și pentru că suntem partenerii media generali ai Târgului de Post „Vegan Show” 2018, organizat de nutriționista Tamara Șchiopu, echipa Sănătate INFO dă start unei campanii de câteva săptămâni în care vă va prezenta materiale despre cum se ține corect un regim de post.