COVID-19: ghiduri și protocoale

Third slide

Recomandări pentru transportul rutier de mărfuri și serviciile de logistică

18 iunie, 2020, 20:15

Vizualizări: 2011

Transportul de mărfuri este vital pentru economie, atât la nivel macro, cât și la nivel micro, pentru fiecare cetățean care, indiferent amenințările de sănătate publică, are nevoie de hrană și de alte produse de primă necesitate. Așadar, transportul de mărfuri are un rol esențial și nu poate fi întrerupt. Totuși, acest proces trebuie să fie realizat în siguranță de către toate părțile implicate. Acest ghid explică ce măsuri trebuie respectate pentru o circulație mărfurilor fără riscuri.

Third slide

Recomandări pentru școlile de conducător auto

18 iunie, 2020, 19:32

Vizualizări: 1979

Acest ghid răspunde la întrebări esențiale: cum pot fi organizate cursurile practice și teoretice în școlile auto, cum poate fi dezinfectat automobilul sau echipamentul pentru motocicliști. Având în vedere numărul constant de infectări din ultima perioadă, este bine să se țină cont de toate măsurile de protecție și siguranță. Fie că sunteți lector sau cursant, este recomandat să aveți în vedere aceste recomandări.

Third slide

Recomandări post-criza Covid19 pentru reluarea activităților sportive

15 iunie, 2020, 11:49

Vizualizări: 2256

Acum, când devine tot mai cald, iar pasionații de sport simt nevoia să reia antrenamentele, vă propunem să citiți o serie de recomandări, care vă pot proteja de infecția cu COVID19 pe Dvs și pe cei din jur.

Third slide

Recomandări post-criză COVID19 pentru protecția șoferilor de taxi și a pasagerilor

11 iunie, 2020, 13:55

Vizualizări: 2581

Odată cu adaptarea măsurilor antiepidemice în Moldova, dar și cu încălzirea vremii, circulația oamenilor s-a intensificat. Mulți dintre cei care vor să evite transportul public în comun, aleg drept alternativă deplasarea cu taxiul.

Third slide

Recomandări post-criza COVID 19 pentru restaurante și terase – cum să-ți organizezi activitatea ca să previi răspândirea infecției

08 iunie, 2020, 14:10

Vizualizări: 2388

Adaptarea măsurilor antiepidemice în Moldova obligă o serie de instituții publice și private din țară să își organizeze activitatea, astfel încât să prevină răspândirea COVID19 printre clienți.

Third slide

Recomandări post criza COVID19 pentru sectorul construcțiilor – proceduri de lucru în șantier

29 mai, 2020, 09:43

Vizualizări: 1738

Pandemia COVID-19 a afectat toate sectoarele economiei, inclusiv pe cel al construcțiilor. În timp ce unele șantiere au rămas operaționale pe timp de restricții, altele și-au sistat activitatea.

Third slide

Recomandări pentru unitățile și lucrătorii din sectorul turistic, după criza COVID19

28 mai, 2020, 23:26

Vizualizări: 1965

Relansarea economiei după starea de urgență include în sine și reluarea activității în sectorul turistic și hotelier. După aproape trei luni de inactivitate, agenții economici trebuie să revină la activitățile sale ținând cont de respectarea distanței sociale și a altor măsuri de protecție individuală – atât de către lucrători, cât și de clienții săi.

Third slide

Recomandări pentru livrarea mâncării la domiciliu și ridicarea din restaurant (Takeaway)

27 mai, 2020, 22:11

Vizualizări: 2227

În urma stării de urgență, impusă de pandemia noului coronavirus, restaurantele, cafenelele și terasele și-au sistat activitatea, multe dintre ele rămânând deocamdată închise.

Third slide

Evaluarea riscurilor COVID-19

27 mai, 2020, 21:49

Vizualizări: 3014

Riscurile de expunere la noul coronavirus în contextul revenirii după pandemia COVID-19 diferă de la un sector al economiei la altul. Acestea sunt conectate în mod direct cu tipul industriei sau a afacerii, natura serviciului, locația geografică, mărimea forței de muncă și caracteristicile ei.

Third slide

Ghid post-criză COVID-19 pentru saloanele de frizerie și coafură

26 mai, 2020, 16:43

Vizualizări: 3778

Măsurile de restricție impuse anterior încep, încetul cu încetul, să fie adaptate, în multe state pregătindu-se planul de relansare a economiei. Pentru că situația în care ne aflăm astăzi este una absout neobișnuită, mulți agenți economici întâmpină dificultăți în amenajarea spațiilor cu luarea în calcul a tuturor măsurilor de protecție individuală.

  • 1
  • 2