Advertoriale

Third slide

De Black Friday Top Shop v-a pregătit REDUCERI de senzație, de la -26% până la -70% (P)

25 noiembrie, 2021, 12:44

Vizualizări: 1414

Black Friday la Top Shop continuă și revine cu cea mai importantă OFERTĂ a acestei luni. Doar o singură zi – 26.11.21 ai parte de -26% REDUCERE la absolut toate produsele dar și alte Oferte special de până la -70%.

Third slide

Отныне пить качественную воду можно прямо из-под крана. Фильтры для воды «Water Life» стали еще доступнее! (P)

08 noiembrie, 2021, 14:10

Vizualizări: 1534

За последний год мы все убедились в том, что самая большая ценность в нашей жизни – это здоровье, и на него не стоит жалеть времени, сил и средств. А начать, несомненно, нужно с качества воды, которую мы пьем.

Third slide

Acum poți bea apă de calitate direct de la robinet. Purificatoarele Water Life și mai accesibile (P)

08 noiembrie, 2021, 13:59

Vizualizări: 1627

În ultimul an ne-am convins cu toții că sănătatea e prioritară și că ea merită cele mai mari investiții ale noastre. Iar calitatea apei pe care o consumi este, indubitabil, primul lucru la care trebuie să te gândești în acest sens. Un pas bun ar fi să începi cu un filtru de apă.

Third slide

Unde în Moldova poți găsi un loc de muncă sigur și rapid (P)

27 octombrie, 2021, 09:49

Vizualizări: 768

Te pregătești să îți schimbi locul de muncă, dar să cauți oferte de angajare câteva luni, nu este o opțiune. Facturile trebuie plătite și nici tu nu te simți confortabil să te afli acasă în tot acest timp și să nu muncești.

Third slide

Optica Familiei - împreună facem lumea mai bună! (P)

25 octombrie, 2021, 14:36

Vizualizări: 1173

În lumea frumoasă pe care ne-o construim și ne-o apărăm cu grijă, sunt și oameni care, acum, în acest moment, își pierd definitiv vederea, sunt copii cărora le este răpită, pentru totdeauna, bucuria de a vedea. Ei fac parte din societatea noastră, sunt prietenii, familia, colegii noștri, iar noi le admirăm creativitatea, puterea și ambiția cu care abordează provocările din viața de zi cu zi.

Third slide

Primește un test HIV gratuit în perioada 15 octombrie – 30 noiembrie (P)

15 octombrie, 2021, 16:59

Vizualizări: 1520

HIV (VIRUSUL IMUNODEFICIENŢEI UMANE) – este un virus care atacă și distruge sistemul imunitar, iar organismul nu mai poate face față agenților patogeni de orice natură (viruși, bacterii, ciuperci, protozoare, celule canceroase, etc). Infecția cu HIV înseamnă prezența virusului în organism, care în timp determină boala SIDA.

Third slide

„GEDEON RICHTER” a donat 2000 de viziere către instituțiile medicale din Moldova (P)

28 aprilie, 2020, 09:41

Vizualizări: 10519

Reprezentanța companiei farmaceutice ungare “GEDEON RICHTER” în Moldova aduce sincere cuvinte de mulțumire medicilor, asistentelor medicale și farmaciștilor, care în aceste zile dificile de pandemie rămân în prima linie de luptă, salvînd vieți și contribuind la depășirea acestei infecții grave și periculoase.

Third slide

De Ziua Mondială a Sănătăţii, angajaţii Mobiasbanca – OTP Group susţin #supereroii

07 aprilie, 2020, 15:15

Vizualizări: 9819

De Ziua Mondială a Sănătăţii, conducerea şi angajaţii Mobiasbanca – OTP Group vine astăzi cu un omagiu pentru întreg sistemul medical, care mereu este la datorie, dar şi în această perioadă dificilă luptă pentru sănătatea şi vieţile persoanelor infectate cu Covid-19.

Third slide

Gedeon Richter : Grija inimilor voastre (P)

30 septembrie, 2019, 13:06

Vizualizări: 11077

Patologia cardiovasculară rămine în continuare cauza pricipală a mortalităţii la nivel global, Republica Moldova, nu este o excepţie. După datele statistice, acest indice este in creştere, de la 56% in 2016 la 58% în 2017. Din acest motiv compania farmaceutica ungară Gedeon Richter, pe lingă faptul ca are în arsenal toate clasele de preparate destinate tratamentului afecțiunilor cardiovasculare, susține tot felul de activități sociale menite să micșoreze mortalitatea la nivel global.

Third slide

Premieră medicală în Moldova! Un copil cu aritmie tratat definitiv, fără bisturiu la Spitalul Internațional Medpark (P)

09 aprilie, 2019, 15:51

Vizualizări: 4668

O fetiță de 10 ani din raionul Nisporeni, diagnosticată cu sindromul Wolff-Parkinson-White (o formă înnăscuta de aritmie), a devenit primul copil din Moldova tratat cu succes acasă, prin metoda ablației. Intervenția a fost realizată de echipa de cardiologi de la Spitalul Internațional Medpark, care au lucrat cot la cot cu Tevfik Karagoz, un profesor emerit din Turcia. Procedura s-a desfășurat fără bisturiu și a durat doar o oră.